”Sommartider är festivaltider! Oavsett om du åker på ditt första festivaläventyr eller är gammal i gemet är det bra med en checklista över det mest nödvändiga att ta med.” (Se hela artikeln här)

Att handla på nätet har blivit ett användbart medel till att kunna hitta precis det man söker, när man än söker det.  Ska man åka iväg under sommaren är nätet även en perfekt källa till att handla allt det som står på packningslistan. Att åka på festivaler på sommaren, oavsett om man väljer att gå till den som anordnas i sin egen stad eller åker iväg till grannlandet.

Skönhet på festivalen

Är man på en klassik festival där musikspelningar blandas med häng på campingområdet, vet alla dem som varit med tidigare, att just skönhet och fräschör är två svåra områden att prioritera. Att bo tillsammans med vänner i ett tält på ett lerigt campingområde utan dusch är helt enkelt inte det renligaste man kan utsätta sig för. Samtidigt är det ingen hemlighet att kärleksfaktor på sommarens festivaler är stor, och man vill gärna visa upp sig från sin bästa sida. Som tur är, finns det smarta lösningar som är bra både för ens hud och lätta att ta med sig inför musikfesten. Att hitta mineralsmink på nätet innan man åker iväg kommer att visa sig vara en räddande lösning när man vill se så bra ut som möjligt under dagarna med begränsade resurser. Mineralsmink innehåller solskyddsfaktor som skyddar ansiktets känsliga hy från solens strålar under dagarna. Dessutom innehåller mineralsminket ämnen som är mer skonsamma mot huden, så att råka somna utan att tvätta bort det, gör inte huden lika smutsig och instängd som med annat smink.