Årets inredningstrender går i blått, blött och marint. Det ska vara undervattensmönster med koraller och fiskar, vattenfärger och blått i alla nyanser. Den marina stilen kommer även tillbaka i år och naturen ska in i hemmet.

I den här artikeln kan man läsa allt om årets trender i inredningsväg. En utav de hetaste trenderna är inredning i blått. De blåa nyanserna finns på allt från tapeter till möbler. Vi ser även blåvitt porslin, undervattensmönster med fiskar och koraller och även kuddar med vattenfärgskänsla. Vårens inredning ska alltså gå i havets och sjöns tecken enligt trendexperterna och det ska vara blått och blött.

Marint i sommar2178929-unmade-bed-and-bedding

Vill man själv få till havsstilen i hemmet kan man hitta snygg inredning online och på nätet kan man verkligen hitta allt man kan tänkas vara ute efter i inredningsväg. Den som vill ta den blåa havskänslan till en ny nivå, gör rätt i att inreda hemmet i marin stil. Den marina stilen har varit populär i många år nu och eftersom den kommer tillbaka varje sommar, fungerar den även riktigt bra i år. Den marina stilen är enkel och rustik och passar speciellt hem vid kusten men kan även passa vilket hem som helst. I Göteborgs-Posten tipsar man om att ta in element från havet så som rep, stenar, snäckor och sand för att skapa en fulländad marin stil.

Naturen i hemmet

Den som inte vill satsa fullt ut på havstemat men ändå gillar att få in naturen i inredningen, har flera alternativ att välja mellan i år. Nordiska färger är nämligen en stark inspirationskälla i vår. Matta och jordiga toner är väldigt rätt och vi ser även en hel del grönt och blommönster dyka upp i inredningen. Vad gäller material är det ljusa träslag från skogen som gäller. Läs mer.