När någon fyller år kan det vara svårt att veta hur man ska gratta hen på bästa sätt. Vissa vill knappt ha något firande, exempelvis Zlatan, som ni kan läsa mer om i artikeln. Men de flesta uppskattar i alla fall en fin present.

I Metro kan man läsa om hur Zlatan firade sin födelsedag med att äta korv med bröd. Det var kollegan i fotbollsklubben Paris Saint-Germain som la upp en bild på Facebook med gratulationer och en bild på honom och Zlatan som firar Zlatans födelsedag med att äta korv på verandan. Zlatan fyllde vid tillfället då bilden togs 33 år och bilden på honom på Facebook fick 6 000 likes på mindre än ett dygn.

Hitta fin present

Den här artikeln och bilde2165755-woman-putting-candles-in-cake-smilingn visar att en födelsedag inte behöver vara så påkostad, även om man är en stor stjärna och har flera miljoner på kontot. Men lite firande vill de flesta ändå ha på sin födelsedag. Därför är det alltid trevligt att hitta en härlig present till den som fyller år. Det kan man göra i en butik eller kanske på nätet. När det kommer till vad man ska ge bort kan det vara lite svårt att hitta något som känns perfekt. Hittar man inte något färdigt, kan man alltid ge bort en personlig present, tipsar sn.se. Ett exempel på en personlig present är att skriva ut bilder på fotopapper, som man sedan klistrar in i en bok och skriver ner minnen från när bilden är tagen.

Populäraste presenten

Vill man ge bort en present som flest personer vill ha, och som alltså bör vara ett säkert kort, kan man läsa den här artikeln. Där står det om en undersökning där 1 000 vuxna personer fått svara på vad de helst vill ha i present.

”51 procent av de tillfrågade kvinnorna önskar sig helst en helgresa i present. Motsvarande siffra bland männen är 28 procent.”